Agentia de turism Dal Travel

Dal Travel

Detalii agentie de turism

Adresa
Bucuresti, Strada George Enescu, nr. 33
Telefon
0213197062, 0722620738
Social links
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 2 luni si 15 ore
Vizualizari
74

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

Agentia de turism Dal Travel Bucuresti

Dal Travel va ofera prin echipa sa de profesionisti consultanta in urmatoarele domenii: ticketing, rezervari hoteliere (intern / extern) si inchirieri de masini, organizari de evenimente (congrese, conferinte, seminarii etc.), excursii profesionale si vacante de vis in tara si in strainatate, circuite, city break, sejururi, chartere, etc.

Dal Travel se situeaza in momentul de fata prin oferta, exeprienta, consultanta, si promptitudinea pe care le ofera in domeniul serviciilor turistice printre cei mai importanti Tour Operatori din Romania.
Gama complexa si completa de servicii turistice pe care Dal TravelL vi le pune la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.

Traim intr-un ritm trepidant, iar schimbarile continue pe care le resimtim cu totii constituie pentru Dal Travel o provocare permanenta cu urmatoarele deziderate: calitate si performanta. Fie ca ne adresam institutiilor de stat, marilor corporatii, reprezentantelor, diverselor societati comerciale sau clientilor individuali, calitatea serviciilor noastre permite gestionarea pragmatica a intereselor, preferintelor si prioritatilor dumneavoastra.

Intelegand necesitatea oamenilor de afaceri de a calatori, agentia Dal Travel va pune la dispozitie conceptul de CORPORTE BUSINESS TRAVEL, care raspunde exigentelor clientilor nostrii in cel mai scurt timp, asigurand asistenta de urgenta 24 de ore din 24.

Orar agentie de turism

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00