Agentia de turism Secret Tourism

Detalii agentie de turism

Adresa
Timisoara, Strada Marasesti, nr. 1-3
Telefon
0256212209, 0767869310
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

Agentia de turism Secret Tourism Timisoara

Secret Tourism din Timisoara isi desfasoara activitatea din anul 2002 si are ca scop promovarea serviciilor turistice de calitate atat turistilor straini interesati sa descopere “secretele” Romaniei cat si turistilor romani dornici de a vizita alte tari. Licentiata ca tour-operatoare, agentia Secret Tourism dispune de personal de specialitate si conditii tehnico-materiale care permit oferirea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime.

Servicii oferite:
- concedii in tara si strainatate: sejururi, circuite, wellness, city-break-uri.
- bilete de transport international cu autocar in Austria, Germania, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Belgia, Elvetia, Suedia, Cehia
- bilete de avion low - cost (tarif redus) cu decolare din Timisoara, Cluj - Napoca, Sibiu, Budapesta, Belgrad sau Bucuresti
- bilete de avion cu diverse companii aeriene
- organizare evenimente in Timisoara: conferinte, congrese medicale, lansari de produse, servicii, prezentari, conferinte nationale.

La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si strainatate, parteneriate menite sa satisfaca cele mai variate gusturi. Intentia noastra este aceea de a asigura clientilor cele mai bune servicii, la cele mai mici costuri. Datorita promptitudinii, competentei si profesionalismului care ne caracterizeaza am devenit un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii nostri.

Orar agentie de turism

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Filtre agentie de turism

Facilitati/servicii: Bilete de avion, Circuite, City Break, Rezervari cazare, Turism medical
Destinatii oferite: Austria, Cehia, Franta, Germania, Italia, Romania, Serbia, Spania, Ungaria
Zone din Timisoara: Calea Sagului