Algae-x Service

Algae-x Service

Detalii benzinarie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Burdujeni
Telefon
0745049257
Fax
0318151511
Categorie
Benzinarii
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
170

Voteaza & Distribuie

Prezentare benzinarie

Algae-x Service Bucuresti

Misiunea Noastra – cercetarea, dezvoltarea echipamentelor "NON-Chimice", pentru tratarea permanenta a combustibililor si protectia mediului.
Scopul Nostru – scaderea costurilor consumului de combustibili, a costurilor de intretinere si operare a echipamentelor, imbunatatirea combustiei si a increderii in echipamente, in acelasi timp cu scaderea majora a emisiilor toxice.
In ultimii 10 ani – eforturile depuse in cercetare, pentru cresterea, intensificarea si optimizarea procedeelor si a tehnologiilor moderne "NON-Chimice" de conditionare magnetica permanenta a combustibililor, din ultimii 10 ani, au determinat ca Algae-X® International sa devina lider mondial in domeniul conditionarii magnetice permanente a combustibililor. Succesele obtinute in urma implementarii acestor noi tehnologii inovative, reducerile costurilor de intretinere, consumului de combustibil si a poluarii mediului, reprezinta beneficii enorme pentru clienti. Rezultatele remarcabile obtinute au plasat Compania Algae-X® International ca lider international de piata in domeniul conditionarii magnetice permanente a combustibililor.
Produsele noastre sunt si au fost utilizate cu succese deosebite in mii de aplicatii. Oferim solutii flexibile, competente pentru cele mai complexe cereri. Algae-X® International ofera o gama completa de produse absolut necesare obtinerii unui combustibil calitativ. Sistemele "Management Total al Sistemelor de Alimentare" construite de Algae-X® International confera combustibililor "Calitate Totala & Optimizare Perfecta".
In viitor – Algae-X® International isi propune sa se apropie de perfectiune in ceea ce priveste
"Calitatea Totala & Optimizarea Perfecta a Combustibililor", cunoscand faptul ca aceasta este indispensabila, in functionarea la cei mai inalti parametri a motoarelor si protectiei mediului.