Apartamentele Max Family sunt alegerea optimă pentru cazare în regim hotelier in Suceava

Detalii

Telefon
0748360845
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
99

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă călătorești în Suceava pentru o perioadă mai lungă de timp, cazarea va fi unul dintre principalele domenii de interes. Există o mulțime de opțiuni - hoteluri, pensiuni, moteluri, apartamente și altele.

Apartamentele în regim hotelier sunt ideale pentru clienții care doresc un mediu apropiat de cel de acasă. Ele sunt mai bune decât pensiunile și hotelurile într-un anumit sens, deoarece beneficiază de spații mai mari precum și de facilități de auto-gătit. Avantajele apartamentelor sunt amplificate dacă călătorești pe perioade mai lungi.

Costul pentru o persoană poate fi cu 40-70% mai mic, întrucât apartamentele pot găzdui mai multe persoane față de camerele standard de hotel.

Apartamentele sunt mult mai flexibile când vine vorba de anulări, check-in-uri, Wi-fi gratuit, parcare și o mulțime de alte servicii.

Într-un apartament în regim hotelier, te poți bucura de 50-70% mai mult spațiu la același cost. Gătind propriile mese nu te vei baza doar pe produsele alimentare ale hotelului sau pe mesele luate în oraș.

Având o bucătărie complet utilată cu vase și ustensile îți permite să pregătești ceea ce dorești, atunci când dorești. Tu decizi când să mănânci sau să stai înăuntru. Apartamentele sunt o modalitate deosebit de convenabilă de a te caza mai ales dacă ai copii, ai anumite cerințe dietetice sau pur și simplu îți place să gătești.

Pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, apartamentele în regim hotelier oferă o varietate de avantaje față de hoteluri. În primul rând, într-un apartament, au parte de o zonă adecvată pentru a lucra. Pentru șederi mai lungi, acest lucru devine din ce în ce mai important.

Te poți caza în Suceava în unități în regim hotelier la Max Family.

Max Family 1 este reprezentat de un apartament situat la ieșirea din oraș, într-o zonă rezidențială, în Sf. Ilie. Apartamentul este compus dintr-un living deschis cu bucătăria și zona de servit masa, un dormitor cu pat matrimonial și baie complet utilată. Ca și dotări putem enumera: 2 TV-uri cu ecran plat și canale prin cablu, acces la Wi-Fi, mașină de spălat haine, acces la grădina proprietății pentru relaxare.

Tarifele valabile pentru apartamentul Max Family 1 sunt:
-200 lei/ noapte tarif standard
-180 lei/ noapte pentru 10-19 nopți de cazare
-160 lei/ noapte pentru peste 20 de nopți de cazare

Garsoniera în regim hotelier Max Family 2 este localizată în orașul Suceava, în apropiere de hypermarket-ul Metro, la ieșire din oraș spre Fălticeni. Ea are în componența sa o cameră spațioasă cu un pat dublu, o bucătărie și o baie utilată complet. Dotările principale sunt: TV cu ecran plat, acces la Wi-Fi, mașină de spălat haine, minibar gratuit, loc de parcare.

Tarifele valabile pentru garsoniera Max Family 2 sunt:
-180 lei/ noapte tarif standard
-160 lei/ noapte pentru peste 10 nopți de cazare

Pentru ambele unități de cazare se aplică următoarea promoție:
-5+1 GRATIS inclusiv cumulate, nu consecutive

Ia în considerare avantajele de a te caza într-un apartament sau într-o garsonieră în regim hotelier dacă ajungi în orașul Suceava și accesează site-ul web www.maxfamily.ro/ pentru a afla mai mult detalii despre cele două unități de cazare.

Filtre

Destinatii oferite: Romania
Servicii: Inchiriere