Camping International

Camping International

Detalii camping

Adresa
Timisoara, Calea Lugojului
Telefon
0733011671
Categorie
Camping
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
227

Voteaza & Distribuie

Prezentare camping

Camping International din Timisoara

Complexul Turistic "Camping International" din Timisoara - Departe de forfota specifica marilor orase Complexul turistic Camping International este situat la marginea Padurii Verzi, în partea de Nord-Est a municipiului Timisoara, pe partea dreapta a Canalului Bega. Este usor de accesat pentru orice turist prin drumul national E70 (Timisoara-Lugoj-Bucuresti) la numai 3 km de centrul orasului, la intrarea în Timisoara.

Prin spatiile de cazare oferite Camping International se dovedeste a fi un partener de încredere pentru turisti si pentru firmele de turism oferind o oaza de liniste fata de aglomeratia zgomotoasa a orasului.

Astfel unitatea noastra pune la dispozitia turistilor:
- 3 apartamente dotate cu baie, încalzire centrala, TV;
- 37 de casute tip camping, renovate si dotate cu baie proprie, încalzire centrala, TV, totalizând 90 de locuri de cazare. Parcarea autoturismelor este asigurata în incinta având o capacitate de 50 de locuri.

De asemenea oferim servicii specifice de camping:
- teren gazonat de cea 5000 mp dotat cu prize electrice pentru corturi si rulote;
- 17 parcele special amenajate, dotate cu toate facilitatile: prize electrice, apa curenta, iluminat, amenajare pentru pregatit si servit masa;
- doua grupuri sanitare dotate cu dusuri cu apa curenta calda si rece;

Unitatea noastra ofera conditii ideale si pentru grupurile de turisti care tranziteaza orasul oferind posibilitatea unui popas mai lung sau mai scurt având la dispozitie serviciile restaurantului pentru servirea mesei, grupurile sanitare pentru dusuri si oportunitatea de a beneficia de atmosfera relaxanta a padurii.

Orar camping

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre camping

Deschis: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Modern