Ce zici de un traseu calare? Bonus: picnic inclus!

Ce zici de un traseu calare? Bonus: picnic inclus!

Detalii stire turistica

Categorie
Stiri turism
Modificat
acum 4 luni si 1 zi
Vizualizari
599

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire turistica

Traseu calare cu picnic - Descoperă bucuria călăriei și a unui picnic într-un cadru idilic!


Simte pulsul naturii și pășește în lumea fascinantă a călăriei în timp ce explorezi un traseu special conceput pentru iubitorii de cai. Traseul nostru începe în pitorescul sat Nămăești, situat în comuna Valea Mare Pravăț, județul Argeș, la o altitudine de 700 de metri. Aici vei fi întâmpinat cu căldură și entuziasm pentru a începe această aventură inedită.

Traseu calare, o experiență personalizată și sigură

Înainte de a porni la drum, vei beneficia de un instructaj detaliat care durează aproximativ 30 de minute. Acesta te va familiariza cu tehnicile de călărie și regulile de siguranță, asigurându-te că te simți confortabil și încrezător pe calul tău. Vei avea ocazia să-ți prezinți aptitudinile și experiența în materie de călărie, iar în funcție de acestea și de greutatea ta, distribuirea cailor va fi realizată astfel încât să te simți în deplină siguranță și confort pe tot parcursul traseului.

Delectează-te cu un prânz haiducesc și admiră peisajele spectaculoase

Traseul nostru te va purta pe durata aproximativ 2 ore și jumătate prin peisaje pitorești și variații de altitudine. Vei avea ocazia să faci o pauză la stana din Poiana Fetii, situată la 1100 de metri altitudine. Aici vei putea participa activ la pregătirea unui prânz haiducesc pe cinste. Vei aduna lemne, vei face focul și vei savura celebrul bulz pregătit în mijlocul naturii. O experiență autentică ce te va conecta și mai mult cu tradițiile și gastronomia locală.

Pentru călăreții mai experimentați și aventuroși, traseul oferă posibilitatea de a urca până la altitudinea de 1400 de metri. Această opțiune le permite să experimenteze noi provocări și să admire peisaje uimitoare de la înălțime. Pe la ora 16:00, începe coborârea spre sat, astfel încheind o zi plină de aventură și frumusețe naturală.

Indiferent de nivelul tău de experiență în călărie, traseul nostru calare cu picnic este conceput pentru a oferi o experiență memorabilă și adaptată nevoilor tale. Ai opțiunea de a alege între două pachete - "Start Riding" pentru tine și prietenii tăi sau "In Love (with Horses)" pentru tine și partenerul tău. Astfel, poți personaliza traseul și te poți bucura de această experiență alături de cei dragi.

Descoperă magia călăriei și bucură-te de aventura unei zile pline de adrenalină și relaxare în mijlocul naturii! Rezervă acum și pregătește-te pentru o zi minunată în Muscel!