Anunt Gold Hotel Neon

Hotel Neon din Timisoara - tel. 0356.807.600 - hotelul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara E 671, DN 69, pe Calea Aradului, la nr 85. Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri.

Complex Silva

Complex Silva

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Strada Petricani, nr. 9 A
Telefon
0731844379
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Complex Silva Bucuresti


Complexul Silva este o proprietate extinsa, inconjurata de Lacul Tei. Hotelul de 4 stele este marginit de o granita extinsa de padure. Situata langa zona de afaceri Pipera, cu acces rapid catre aeroportul Otopeni Henry Coanda si Centrul Vechi este la granita dintre oras si natura. Proprietatea noastra iti permite sa evadezi din cotidian si sa te bucuri de liniste, aer curat si privelisti de neuitat. Fie ca vii insotit de familie si cauti activitati distractive pentru juniori sau vrei sa organizezi un teambuilding, noi iti oferim cele mai calitative servicii.

Suntem o echipa de oameni dedicati si iubitori de natura. Avem experienta de peste 8 ani in domeniul hotelier. Misiunea noastra este sa le oferim oaspetilor experiente de neuitat in natura. Gradinile si spatiile verzi generoase sunt locurile unde va puteti plimba si bucura de timpul impreuna cu familia. Oferim acces gratuit la serviciile de wellness pentru oaspetii nostri.

Servicii:
- Hotel
- Restaurant
- Sali de evenimente (nunti, conferinte, sedinte, teambuilding, botez, etc.)
- Concierge
- Sala polivalenta
- Centru de relaxare.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00