Concursul International de Musical "Sylvester Levay"

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
86

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru Concursul International de Musical "Sylvester Levay".

Eveniment co-organizat de Consiliul orasului Subotica, Centrul Cultural Maghiar din Subotica, Compania Maghiara de Teatru din Subotica si Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta in parteneriat cu Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" (membru al Uniunii Teatrelor Muzicale din Europa - EMTU)

Scopul competitiei este acela de a oferi tinerilor din diferite tari sansa de a-si pune in valoare talentul prin interpretarea pieselor lui Sylvester Levay, cunoscutul compozitor de musical distins cu premiul Grammy. Evenimentul se inscrie in traditia organizarii anuale a unei astfel de competitii de catre Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta, impreuna cu partenerii sai. Astfel, 2010 a fost anul Concursului International de Opereta "Ferenc Lehar", in timp ce 2012 va fi anul Concursului International pentru Dirijori „Imre Kalaman". Fiecare dintre aceste competitii este programata sa se desfasoare o data la trei ani.