De ce sa optezi pentru garsoniere in regim hotelier?

Detalii

Telefon
0721430000, 0768001001
Social links
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
145

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu siguranta cunoastem acele cazuri, deloc putine de altfel, ale persoanelor care sunt nevoite in mod frecvent sa calatoreasca in interes de serviciu. De asemenea, daca nu facem parte din aceasta categorie, in mod cert ne identificam constant cu dorinta de a pleca intr-o vacanta. Totusi, toate acestea necesita un loc destinat cazarii, care sa ne ofere un plus de confort, sa fie conform cu cerintele noastre si, in acelasi timp, sa nu presupuna costuri prea piperate.

Observam in ultimul timp avansul pe care l-a cunoscut o alternativa de cazare in defavoarea modalitatii de cazare clasica, in cadrul unei unitati hoteliere, si anume: inchirierea unui imobil in regim hotelier.
De ce aceasta este o alegere cu mult mai populara decat prima varianta?

Ei bine, in cele ce urmeaza va vom prezenta de ce a inchiria garsoniere in regim hotelier este o optiune cu mult mai avantajoasa pentru dumneavoastra, in special daca aveti in vedere un numar mai mare de nopti necesare cazarii:

1. Inchirierea in regim hotelier a unei garsoniere presupune o solutie cu mult mai ieftina decat in situatia optarii pentru o camera de hotel single

Daca in mod obisnuit, ati ”fi aruncat” banii pe fereastra cautand un hotel cu mai putine stele pentru a beneficia de costuri cat mai reduse, ei bine, acum aveti la dispozitie o solutie pe cat se poate de avantajoasa din punctul de vedere al preturilor implicate.

De asemenea, ceea ce este un aspect absolut uimitor este faptul ca spre deosebire de cazarea traditionala, in cadrul unui hotel, alternativa sa, amintita mai sus, presupune costuri mai mici daca perioada pentru care doriti sa beneficiati de aceste servicii este mai mare.

2. Un plus de confort

In cazul in care sunteti mereu pe drumuri ca urmare a naturii job-ului, in mod cert va doriti ca varianta de cazare pentru care optati sa va ofere un plus de confort. Asadar, inca o data, inchirierea unei garsoniere in regim hotelier pare sa se situeze cu mult inaintea altor variante similare.

Ceea ce este cu adevarat incantator intr-o astfel de situatie este similaritatea imobilului cu locuinta proprie, intrucat beneficiati de maximum de utilitati (prin aceasta ne referim in special la bucatarie, unde aveti posibilitatea de a va prepara singuri mancarea si alte aspecte de care doriti sa beneficiati).

De asemenea, in situatia in care va intereseaza si posibilitatea de a vi se face curat in imobil, puteti oricand discuta cu reprezentantii firmei la care apelati pentru a beneficia si de acest serviciu.

3. Un plus de intimitate

Atunci cand sunteti nevoiti sa petreceti timp indelungat departe de casa, in mod definitoriu doriti sa vi se asigure un plus de intimitate. Din acest punct de vedere, inchirierea unei garsoniere se situeaza din nou ca o solutie avantajoasa, fiind feriti de traficul intens de pe coridoarele unui hotel.

4. Locatie avantajoasa

In cazul in care in trecut obisnuiati sa apelati la unitatile hoteliere pentru a va caza, dar optati pentru varianta cea mai ieftina, atunci mai mult decat sigur ati intampinat aspecte neplacute ca urmare a locatiei in care acestea erau situate (de obicei, unitatile hoteliere de lux sunt pozitionate central sau in zone de interes ale unui anumit oras).

Asadar, daca doriti acum sa evitati toate aceste aspecte deloc favorabile, atunci o optiune buna consta in inchirierea unei garsoniere in regim hotelier, unde aveti la dispozitie locatii centrale din care sa alegeti.

Daca luam in vedere aspectele mentionate mai sus, atunci in mod definitoriu a inchiria o garsoniera in regim hotelier, mai ales daca calatoriti fara insotitori, este cea mai buna decizie pe care o veti lua spre un maximum de beneficii in acest sens. Una dintre firmele de top care activeaza in acest domeniu este apartamente-regimhotelier.ro, a carei oferta este mai mult decat avantajoasa.

Filtre

Destinatii oferite: Romania
Servicii: Inchiriere