Frontier Hotel, un loc super interesant la granița dintre Est și Vest

Detalii

Telefon
0743105472
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
177

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În vara anului trecut, acolo unde estul se întâlnește cu vestul, adică la circa 500 de metri de granița dintre Ucraina și România, s-a deschis unul dintre cele mai moderne hoteluri din Moldova, The Frontier Hotel. Unitatea de trei stele se află la aproximativ 1.5 km de centrul orașului Siret, din județul Suceava. Localizarea hotelului între hotarele celor două țări reprezintă o cazare perfectă pentru călătorii care intră sau ies atât de pe teritoriul României cât și de pe teritoriul Ucrainei.

Unitatea se remarcă prin frumusețea construcției, prin dotările și facilitățile oferite, prin confortul camerelor, prin calitatea evenimentelor organizate și prin meniul amplu de mâncăruri și băuturi care pot fi servite în cadrul restaurantului internațional sau a pub-ului irlandez.

Capacitatea de cazare este de 31 de camere care include 2 apartamente nupțiale, 4 camere executive și2 apartamente. Principalele dotări sunt: băi proprii, televizor cu ecran plat, telefon propriu, minibar, seif propriu, aer condiționat și ferestre care se deschid. Suprafața camerelor este mare, aceasta variind între 16m2 și 30m2.

Locația este perfectă pentru organizarea unui eveniment important cum ar fi: o nuntă, un botez, o prezentare de modă, un revelion, o degustare de vinuri, un dineu, o recepție, un eveniment corporat sau orice alt tip de eveniment monden. Sala de ceremonii poate găzdui 220 de persoane, iar oaspeții se pot delecta cu meniuri ample din bucătăria internațională.

Barul cu specific irlandez este locul din cadrul Frontier Hotel unde te poți relaxa în fața unei halbe de bere Guinness sau poți gusta bucate tradiționale irlandeze, acesta având o capacitate de până la 80 de persoane.

Restaurantul internațional surprinde până și pe cei mai exigenți cu meniul său de bucate a la carte sau specifice unor anumite zile.

La Frontier Hotel și cei din mediul business sunt bineveniți, gazdele punându-le la dispoziție spații și infrastructură pentru conferințe, seminarii, work shop-uri și prezentări. Sala de conferințe poate găzdui cam 120 de persoane iar alte două săli de întâlniri pot găzdui câte 16 persoane.

Oaspeții dar și persoanele din afară pot să se înscrie la sala de fitness și se pot relaxa la saună și la masaj. Sala de fitness este dotată cu aparate pentru orice tip de antrenament și exercițiu, de la aerobic, fitness, cardio până la bodybuilding. Clienții hotelului se pot antrena gratuit.

Parcarea hotelului deține 100 de locuri de parcare, aceasta prezentând siguranță, fiind monitorizată video permanent.
Consultă galeria de imagini prezentă pe pagina web frontierhotelromania.com/ro/ pentru a te convinge că Frontier Hotel este cea mai bună alegere în materie de cazare în apropierea graniței dintre Ucraina și România.

Filtre

Destinatii oferite: Romania