Hotel Erbasu

Hotel Erbasu Bucuresti ***

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu, nr. 27
Telefon
0212326856
Fax
0212326527
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 luni si 6 zile
Vizualizari
59

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Erbasu Bucuresti

Situat aproape de Aeroprtul Baneasa, intr-o zona verde, linistita. Hotelul ERBAS este clasificat de Ministerul Turismului (***).
Fiecare din cele 60 de camere cu 2 locuri, 5 camere cu loc si 5 apartamente dispun de climatizare individuala, telefon international, TV color cu retea de cablu, minibar frigorific. O sala de conferinte echipata cu mijloace audio vizuale garanteaza reusita totala in organizarea de conferinte coctailuri si dineuri oficiale.
Restaurantul care inca de la intrare iti confera o senzatie de confort si intimitate. Aceasta se poate vedea incepand cu studierea meniului, continuand cu serviciul de calitate, terminand cu calitatea preparatelor si a muzicii de ambient.
Cine romantice, petreceri organizate, seri cu specific, atentie, amabilitate, zambete si buna-dispozitie, toate acestea numai la restaurantul hotelului
Barul de zi aflat in incinta hotelului , este gata sa va ofere o varietate de cocktail-uri, cat si multe alte bauturi care pot satisface si gusturile celui mai rafinat client.
Servicii non-stop, barmani care stiu sa faca pe oricine sa se simta binevenit si special, un serviciu la camera intim si discret, sunt motive pentru care oricine cauta o oaza de liniste si... confort ne poate vizita.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 3 stele
Facilitati: Bar, Internet, Parcare, Restaurant, Sala conferinta, Wi-Fi
Servicii: Mic dejun