Anunt Gold Hotel Neon

Hotel Neon din Timisoara - tel. 0356.807.600 - hotelul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara E 671, DN 69, pe Calea Aradului, la nr 85. Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri.

Hotel Leon

Hotel Leon

Detalii hotel

Adresa
Arad, Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 5
Telefon
0357100400
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Leon Arad

Construit tinand cont de cele mai mici detalii in ceea ce priveste arhitectura, calitatea materialelor, confortul si design-ul interior, Leon Hotel & Spa doreste sa devina prima optiune pentru oricine ajunge in Arad si isi doreste servicii de prima clasa si confort.

Hotelul are 31 de camere decorate si amenajate la standarde moderne. De asemenea, serviciile de Spa (piscina interioara generoasa, jacuzzi, sauna si masaj) completeaza confortul desavarsit pe care il dorim pentru fiecare client. Iar restaurantul, impreuna cu Leon Cafe, ofera experiente culinare unice si seri speciale.

Din prima parte a anului 2014 se pot face si rezervari pentru evenimente business, corporate sau private, hotelul avand dotari si facilitati complete atat pentru conferinte, meetinguri, cat si pentru relaxare.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00