Anunt Gold Hotel Neon

Hotel Neon din Timisoara - tel. 0356.807.600 - hotelul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara E 671, DN 69, pe Calea Aradului, la nr 85. Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri.

Hotel Parc Baneasa

Hotel Parc Baneasa ***

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Strada Stefan Holban, nr. 40
Telefon
0212313254, 0727727404
Fax
0212312432
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
106

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Parc Baneasa Bucuresti

Amplasat in zona Baneasa, un cartier aflat in plina dezvoltare din punct de vedere al spatiilor comerciale si celor destinate mediului de afaceri, Baneasa Parc Hotel ofera o atmosfera intima si primitoare oaspetilor sai.
Incadrat in categoria de trei stele, multe din serviciile oferite de hotel sunt imbunatatite.
Investitia si dotarile au in vedere ultimele tehologii si cerinte internationale. Astfel, sunt satisafacute atat cerintele celor care calatoresc pentru afaceri, cat si cele ale turistilor.
Mobila si decoratiile au fost alese cu multa grija, designerul urmarind crearea unei atmosfere calde, placute si familiare pentru clientii aflati departe de casa.
La crearea aceastei atmosfere contribuie si o echipa profesionista, care este pregatita sa faca din sejurul dvs un motiv pentru a va reintoarce la BaneasaParc Hotel.
Terasa BaneasaParc ofera o atmosfera linistita intr-un decor de vis, plin de vegetatie, in care servirea micului dejun constituie un adevarat deliciu, dar si o petrecere de neuitat.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 3 stele
Facilitati: Internet, Parcare, Restaurant, Sala conferinta, Sala nunta, Terasa
Servicii: Mic dejun