Anunt Platina Hotel Arta

Hotel Arta din Timisoara este situat pe Calea Lugojului la 4 km de aeroportul Traian Vuia si 4 km fata de centrul orasului.

Hotel Trio

Hotel Trio Giroc

Detalii hotel

Adresa
Giroc, Strada Semenic, nr. 22
Telefon
0256395653, 0744543367
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
103

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotelul Trio din Giroc

Este situat la 1 km de Timisoara, in Giroc, strada Semenic nr. 22 si a luat fiinta din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi accesibile, intr-un ambient deosebit. Hotelul Trio dispune de 30 de camere in regim de apartament, dublu si single, dotate cu baie proprie, internet, telefon si TV.

Micul dejun este a – la – cart, inclus in pretul cazarii si se serveste in sala mare a restaurantului. Restaurantul Trio raspunde celor mai inalte pretentii in materie culinara, servind specialitati din bucataria romaneasca dar si din bucataria internationala, la prepararea carora se folosesc materii prime de cea mai buna calitate in ceea ce priveste provenienta si prospetimea lor.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 3 stele
Facilitati: Bar, Internet, Parcare, Restaurant, Sala conferinta, Sala nunta, Servicii de curatenie, Terasa, Wi-Fi
Servicii: Mic dejun, Plata cu cardul
Localitate: Giroc
Zone din Timisoara: Braytim

Anunt Gold Hotel Neon

Hotel Neon din Timisoara - tel. 0356.807.600 - hotelul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara E 671, DN 69, pe Calea Aradului, la nr 85. Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri.