Anunt Gold Hotel Neon

Hotel Neon din Timisoara - tel. 0356.807.600 - hotelul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara E 671, DN 69, pe Calea Aradului, la nr 85. Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri.

Hotel Vanilla

Hotel Vanilla Timisoara

Detalii hotel

Adresa
Timisoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 57
Telefon
0256202129
Fax
0256202135
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
163

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Vanilla Timisoara
Hotel Vanilla din Timisoara este un hotel modern de 3 stele, finalizat in iunie 2009, situat in imediata vecinatate a Complexului Studentesc si a Centrului de Afaceri, cu o arhitectura placuta si cu o echipa gata sa va satisfaca toate dorintele. Hotelul dispune de 20 de camere si un apartament, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa.

Restaurantul hotelului va sta la dispozitie, avand meniu cu specific romanesc si international, intr-un ambient modern, elegant si o selectie proprie de vinuri. Dispunem de asemenea de un colt lounge cu o selectie larga de carti, cafele si ceaiuri. Daca sunteti intr-o vizita de afaceri veti aprecia posibilitatea conectarii la Internet, gratuit prin Wifi.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 3 stele
Facilitati: Bar, Parcare, Terasa, Wi-Fi
Servicii: Mic dejun
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Complexul Studentesc