Nocturna aniversara AVANT, 4 ani pe pamant

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
55

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

A fost odată ca niciodată un loc cu super ateliere și cu super eroi. Și se numea incubator107. Și când s-au împlinit 4 ani pe pământ incubatoricesc, s-a zvonit o super celebrare: pe 4 aprilie, AVÂNT, de la ora 21@ Connect Hub Dacia 99. Onorați-vă din timp invitația la noi@incubator.com, aduceți super alimente și nu uitați să îmblânziți 25 lei. Veniți cu mantia preferată, căci toată distracția va începe la Cutia cu poze în colțul fotografic.

Dacă nu descoperim cum e cu tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte, cel puțin descoperim cum să câștigi bani din pasiunea ta. De îndată ce aflăm că zmeii au furat soarele și luna de pe cer, noi le redăm aidoma în pictura pe apă. Venim cu super concepte de design interior și fiecare dintre noi își descoperă super puterea ascunsă la fitness mental și emoțional prin actorie. Cei mai iscusiți meșteri și ucenici de pe pământ vor fi premiați cu jumătate din împărăție, pe acordurile tradiționalului La mulți ani.

Ne dăm de trei ori peste cap și ne metamorfozăm în calul năzdrăvan la teatrul de improvizație, urmând să aflăm super idei legate de marketing pentru start-up-uri. Trecem toate probele de foc într-un concurs epic și ne descoperim harurile supranaturale cântând la tobe africane. Cu dor de Codrul Verde, pornim într-un pelerinaj spre mansardă, dar numai după o dănțuială maximă.

Îl întrebăm pe Setilă tot ceea ce am vrut să știm despre vin și începem să parcurgem drumul inițiatic la mindfulness. Ne aventurăm spre celălalt tărâm într-o meditație cu boluri tibetane unde vom avea parte de un concert fulminat Late Summer. Super petrecerea se încheie dis-de-dimineață cucafea la oală și cu masa plină cu fel de fel de bucate.

Încălecai p-o șa și vă spusei dumneavoastră așa: haideți să ne luăm AVÂNT, sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 21@ Connect Hub Dacia 99.