Restaurant La Nasu

Restaurant La Nasu

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Calea Crangasi, nr. 29
Telefon
0722257923, 0728984754
Web
https://www.lanasu.ro
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
64

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant La Nasu Bucuresti

Avem o traditie indelungata in domeniu, in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 Restaurant La Nasu Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Restaurantul "La Nasu" Bucuresti, modernizat si redecorat pe parcursul anilor, a ajuns sa dispuna de un salon cu o capacitate de aprox. 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de nefumatori de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte, revelioane, mese fastive de Craciun si Paste, Valentine's Day, 1 Martie si ziua femeii (8 Martie). Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer.

Bucataria este echipata cu cele mai moderne utilaje din domeniu gastronomic, meniul cuprinzand o varietate de preparate din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 8:00 - 22:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Romanesc
Facilitati: Parcare, Sala de botez, Sala de nunta
Numar de locuri: 100-200
Servicii oferite: Catering, Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Deschis: Sambata, Duminica