Restaurant Lake House

Detalii restaurant

Adresa
Chisoda, Strada Cooperatorilor, nr. 1 D
Telefon
0724932544
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Lake House Chisoda - pizza traditionala coapta pe vatra, restaurant, sala de evenimente

Infiintat in anul 2003 si situat pe malul lacului din Chisoda, restaurantul Lake House va asteapta intr-o atmosfera demna de vechile restaurante sau carciumi interbelice, cu mese imbelsugate, pline de mancaruri alese facute dupa retete romanesti mostenite si cu vinuri rafinate, toate acestea pentru a reinvia veselia si bucuria de a trai viata specifica a boierilor de odinioara. La noi vei fi ospătat ca un mare boier ce eşti cu bucate alese tradiţionale dar şi cu feluri de mâncare internaţionale. Avem vinuri special selectate şi atent servite, iar dacă vei dori să-ţi pui pirostiile, să creştinezi un copil sau pur şi simplu să-ţi aniversezi anii, vei găsi bună înţelegere şi preţuri.

Restaurant Lake House organizează evenimente speciale pentru clienţii săi: nunţi, botezuri, aniversări, petreceri private. Asezat intr-un peisaj mirific pe mariginea unui lac, Lake House s-a nascut din pasiune pentru preparate culinare alese cu grija, pentru a va putea oferii cele mai delicioase preparate! Vă aşteptăm într-un cadru minunat pe malul lacului pentru o petrecere de neuitat.

Restaurantul Lake House din Chisoda livreaza zilnic de luni pana vineri Meniu Zilei, acasa sau la birou, in intervalul 10:00 - 16:00. Livram in toata Timisoara!!!

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 22:45

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Italian
Facilitati: Muzica live, Parcare, Sala de botez, Sala de nunta, Terasa
Numar de locuri: 50-100
Servicii oferite: Catering, Livrare la domiciliu, Locatie evenimente, Meniul zilei
Localitate: Chisoda
Zone din Timisoara: Fratelia
Deschis: Sambata, Duminica