La fel ca în anii precedenţi, aşteaptăm prietenii să petrecem împreună Revelionul. Va fi aceeaşi atmosferă caldă, intimă, nu mai mult de 60-70 de persoane, cu servire atentă, mâncăruri şi băuturi alese cu grijă şi un dj care va pune muzică adecvată dorinţelor voastre.
Salate
Salată de crudităţi pe felie de portocale
Salata de broccoli cu sos alb
Salata iceberg cu ton si porumb
Brânzeturi
Brânzeturi franţuzeşti cu struguri şi nuci
Minimozarella cu rosii cherry si busuioc
Vol-au-vent cu pasta de branza amestec,praz,castraveti verzi si ardei
Pere umplute cu brânză Roquefort
Gustări reci
Crema de conopida cu triunghiuri din foitaj cu branza si susan
Rosii cherry cu mousse de avocado
Oua umplute cu sos tartar
Ouă de prepeliţă cu caviar
Tartine cu icre somon
Vol au vent cu pastă de ton şi branză Philadelphia
Crackers cu bloc de foaie gras şi dulceaţă de struguri
Frigărui din file de curcan cu mentă
Crochete de curcan
Chifteluţe din carne de porc cu susan
Rata confiata pe felie de dovleac
Frigarui din muschi de vita cu cartofi mov
Peşte
File de hering umplut cu legume
Somon teryaki cu alge nori
Tartine cu somon si branza de capra
Gustări calde
File de salau cu mirodenii la cuptor
Pulpa de rata confiata
Mignon de porc cu sos de trufe
Gratin de cartofi cu emmental
Orez cu legume si ciuperci
Broccoli sote
Varza rosie cu coriandru si acceto balsamico