Anunt Gold Revelion 2024 Casa Domnitei

Pentru petrecerea de Revelion 2024, Casa Domnitei a pregatit pentru dumneavoastra un meniu special, servit intr-un ambient placut, muzica buna si multa distractie.

RoboManiacs

RoboManiacs

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
41

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Robomaniacs, aflat la cea de-a patra ediție,este organizată de către Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara, în colaborare cu Universitatea Politehnica din Timișoara și este concursul în care creeare și dezvoltarea unui robot autonom reunește atât începătorii cât și avansații ce dispun de cunoștințe în domeniu.
Concursul se va desfășura la Iulius Mall în perioada 19-21 aprilie.

Concursul constă în construirea unui robot autonom, capabil să se confrunte cu roboții echipelor adverse și să depășească probele lansate de noi. Participanții vor avea oportunitatea de putea pune în practică ideile creative și de a cunoaște adversarii și studenții.

Probele din cadrul acestui concursc sunt:
- Sumo mini
- Labirint
- Freestyle
- Linefollower baby
- Linefollower classic
- Linefollower enhanced
- Linefollower turbo

Dacă te atrage un concurs care îți pune la încercare inventivitatea si creativitatea, accesează linkul de înscriere, pregătește-te de o experiența de neuitat!

Anunt Platina Revelion 2024 Restaurant La Rousse Timisoara

Restaurant La Rousse din Timisoara va invita sa intampinati noul an alaturi de prieteni intr-o atmosfera deosebita, cu muzica de toate genurile. Avem la dispozitia dumneavoastra 2 sali pentru organizarea revelionului 2023 in Timisoara, cu capacitati de 100 si 170 locuri.