Stand Up Comedy After Valentine's Day

Detalii eveniment

Telefon
0744914007
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
44

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sambata Stand Up Comedy Bucuresti. Sambata te asteptam la un spectacol special de Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru & Friends: After Valentine’s Day. Daca vrei sa vezi un spectacol plin de umor de calitate si interactiv 100% atunci este momentul sa iti faci rezervare pentru spectacolul de stand up comedy de sambata din In Culise Comedy Club.

Vinovati pentru umor cu premeditare vor fi Cristian Dumitru & Friends (in fiecare sambata alaturi de Cristian va urca inca un comediant).Comediantii pe care ii poti vedea alaturi de Cristian Dumitru sunt: Raul Gheba, Fulvio Balboni,Cata Dum, Cristi Priza, Alex Serban si altii. Pentru a afla programul exact al spectacolelor de sambata suna la : 0744 914 007. Sub motto-ul “Umor nu Gluma” iti va fi imposibil sa nu razi cu gura pana la urechi. Un scurt moment de Stand Up Comedy poti vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=UmNKAejEVuI

Pe Cristian il stii cu siguranta si din Muncitori Intelectuali
Se spune ca rasul este medicament, noi iti oferim in fiecare sambata o portie zdravana de ras cat sa iti ajunga o saptamana intreaga. Se spune ca cine rade sambata la In Culise rade pana sambata viitoare.Suntem siguri ca vei reveni cu drag in fiecare sambata.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy