Stand Up Comedy cu Badea & Micutzu

Stand Up Comedy cu Badea & Micutzu

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
149

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

MARTI, 14 IANUARIE, ORA 21.00 – STAND UP COMEDY cu BADEA & MICUTZU
Anul începe cu hohote de râs şi glume bune: pe 14 ianuarie Micutzu şi Badea vin să facă show pe scena de la Hard Rock Cafe. Şi nu orice fel de show! Cei doi veterani ai scenei de stand-up din România vin la HRC cu arsenalul de glume care le asigură supremaţia în rândul iubitorilor acestui gen de divertisment!
Micutzu(Cosmin Nedelcu), unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de la Cafe Deko, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, secţia actorie şi a descoperit stand up-ul în jurul vârstei de 18 ani, participând la seri de open mic. Apoi, când stand up-ul “a devenit o meserie, ca şi improvizaţia,”a dat curs provocării şi se pare că a făcut alegerea corectă. Micutzu conturează rapid eroi pentru scatch-urile sale prin observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante, aşa că improvizaţia este un instrument important în prestaţiile lui, spumoase, spontane, şi, adesea inspirate chiar de persoanele aflate în sală.
Badea (Dan Badea),un alt nume foarte apreciat pe scena de profil din România, ajunge în casele tuturor prin intermediul emisiunii „Stand up Café,” difuzate de HBO România. Despre stand up comedy spune că „este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni”, iar pentru seara de 14 ianuarie vine pregătit pentru un „stand up cu cântec”, în care glumele bune vor fi garanţia relaxării şi bunei dispoziţii.
Dacă sunteţi pregătiţi să râdeţi pe săturate la un show spontan şi imprevizibil nu pierdeţi întâlnirea cu două nume de marcă ale scenei de stand up din România!

Pentru întâlnirea cu Micutzu şi Badea găsiţi bilete pewww.iabilet.roşi la Hard Rock Cafe, la preţul de 50 lei (în faţa scenei) sau 35 de lei (în sală).
Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy