Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru si Cristi Priza

Stand UP Comedy cu Cristian Dumitru si Cristi Priza

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
56

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

BestMusic si Hard Rock Cafe te invita la cel de-al treilea eveniment de „Stand Up Comedy”, marti, 25 februarie, de la ora 21:00. Dupa ce pe scena i-ati putut vedea pana acum pe Micutu, Badea, Vancica si Bordea, acum e randul baietilor veseli: Cristian Dumitru si Cristi Priza!

Cristian Dumitru
a inceput sa practice genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 a infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa "comedy now", iar din 2008 a sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea in cadrul trupei Showtime. Cu materialul strans in cei 9 ani, a sustinut sute de spectacole atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara.

Cristi Priza
este un tanar comediant care si-a descoperit pasiunea in urma cu 4 ani. Acum are caiete intregi pline de glume, iar pentru el umorul este un stil de viata. De la one-linere (glume scurte), pana la povestioare amuzante, reuseste sa imbine subiecte controversate ca nimeni altul. Printre altele este si prezentatorul unei emisiuni online -4 la Romana, difuzata in fiecare miercuri prin intermediul Youtube.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy