Tabara internationala de vara

Detalii

Telefon
0212302006
Pret
2.750 LEI
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
142

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa descoperi, in acelasi timp fascinantul New York –„orasul care nu doarme niciodata”?

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (14 – 17 ani) ce se va desfasura la Colegiul Manhattan, New York. Clasat in topul celor mai bune Colegii si Universitati din Statele Unite, campusul ofera facilitati sportive si recreationale superbe pentru elevii internationali.

De ce sa alegitabara internationala de engleza de la Manhattan College?

·Unde sa aprofundezi engleza mai bine decat in SUA?
·Vei cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
·Vei invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
·Iti vei face prieteni din toata lumea. In tabara internationala de la New York vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
·Vei cunoaste cultura noilor tai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
·Te vei distra toata ziua. Pe langa cursurile distractive de engleza, vei participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, film&game night, quiz night, seara internationala, petreceri, karaoke, talent show etc.
·Vei vizita cele mai frumoase obiective turistice din New York: Empire State Building, Ground Zero (locul de unde se inaltau Turnurile Gemene ale World Trade Center), Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertatii, muzeul de arta contemporana Guggenheim si muzeul Metropolitan.
·Vei avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania ca tu sa te simti mereu confortabil

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Manhattan College?

Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Saptamanal, 15 ore de limba engleza, in clase internationale de maxim 14 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul colegiului si pensiune completa la cantina colegiului. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara (fotbal, baschet,disco, seri tematice etc.). Vizite zilnice (cu intrarea inclusa) la obiective turistice: Empire State Building, Statuia Libertatii & Ellis Island, American Museum of Natural History, Muzeul Guggenheim, MoMA, The Metropolitan Museum, Central Park, cina in Hard Rock Cafe din Times Square, Ground Zero, Wall Street & Financial District, 5th Avenue, Chinatown si Soho, Woodbury Common Outlet Centre. Abonament cu numar de calatorii nelimitate pentru transport in comun si multe alte facilitati.

Ca si tine, dorim sa ai o vacanta minunata, in care sa socializezi, sa faci sport, sa te distreze si sa descoperi cat de frumoasa este viata de student intr-un campus universitar american.