Vacanță în India - De ce sa vizitezi India?

Detalii

Telefon
0268417866
Pret
599 LEI
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
105

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vacanță în India

De ce să vizitezi India?
India este o țară minunată, o țară a contrastelor, o destinație care fascinează prin mister, istorie, religie, o țară pe care merită să o străbați cu o curiozitate absolută. În India tradițiile își dau întâlnire cu lumea modernă, ceea ce te va face să rămâi uimit de diferența dintre lucruri. Indiferent de anotimp, India zumzăie mereu de turiști și călători dornici de explorat poteci, obiective turistice, peisaje și tradiții.

Când să mergi în India

Vremea ideală pentru a descoperi și explora India este din luna septembrie, până în luna martie. Vremea în luna septembrie este de regulă plăcută, deși puțin cam umedă, însă în această lună ploile încetează și te poți bucura de călătoria ta. Din luna aprilie până în luna august este destul de cald, uneori căldura poate deveni chiar insuportabilă. Cu toate acestea, turiștii continuă să plece în vacanță în India chiar și în această perioadă.

De ce să incluzi India pe lista ta cu dorințe?

Cel mai bun motiv pentru a pleca într-o vacanță în India este acela de a vizita orașul Agra. Orașul Agra nu este chiar unul dintre cele mai spectaculoase orașe în sine, însă acesta găzduiește una dintre cela mai emblematice construcții ale lumii, și anume Taj Mahal. Simbol al unei Indii spirituale, Taj Mahal este o poveste de iubire scrisă scrisă în piatră. O construcție cu adevărat impresionantă pe care merită să o vizitezi în călătoria ta în India pentru o simplă clipă de fericire și pentru o întâlnire cu tine însuți.

Pentru cei care călătoresc și au un spirit de aventurier, Munții Himalaya reprezintă un loc sacru în care trebuie să ajungi. Întinși și imenși, oricine poate ajunge în Munții Himalaya, indiferent dacă doar îi privești din depărtare și te mulțumești să-i surprinzi în fotografii, sau dacă pornești într-o drumeție, testându-ți rezistența și curajul la mare altitudine.

Într-un sejur în India nu trebuie să treci cu vederea templele vechi din piatră sau construcțiile unice. O astfel de construcție unică o găsești în orașul Jaipur (Orașul Roz cum mai este numit), o clădire cu o fațadă unică ce poartă numele de Palatul Vânturilor. Acesta este, de altfel, un obiectiv turistic foarte important, vizita de turiști din întreaga lume.

Un alt motiv pentru care merită să pleci într-o călătorie în Indiaeste spectaculoasa Goa, o provincie în India cu plaje superbe și peisaje remarcabile, în care te vei relaxa cu siguranță.

Înainte de a pleca într-o vacanță în India trebuie să îți realizezi în mod inteligent itinerariul. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, un program organizat direct de agenție de turism este cea mai bună variantă. Ce spui de un circuit privat în India cu ghid și cu itinerariu prestabilit în care vei explora destinații precum New Delhi, Jaipur, Agra, Varanasi.

Hai într-o vacanță smart în India!

Filtre

Destinatii oferite: India