Anunt Gold Revelion 2024 Casa Domnitei

Pentru petrecerea de Revelion 2024, Casa Domnitei a pregatit pentru dumneavoastra un meniu special, servit intr-un ambient placut, muzica buna si multa distractie.

Vanatoarea de fotografii 9 - Countdown

Vanatoarea de fotografii 9 - Countdown

Detalii eveniment

Telefon
0754969136
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
43

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vino cu noi sa vanezi mistere fotografice la editia a 9-a a Vanatorii de Fotografii! Halloween-ul acesta Banda Foto te invita intr-o calatorie plina de mister, in care vom merge pe urmele supranaturalului, in cautarea a 7 teme simbolice. Sambata, 1 noiembrie 2014, vom porni din parcul Kiseleff la ora 11:00, pana in parcul Herastrau. Pune-ti imaginatia si abilitatile fotografice la incercare intr-o provocare deschisa tuturor pasionatilor de fotografie.

Vanatoarea de Fotografii este evenimentul semnatura al Bandei Foto, care de peste 5 ani de zile a adus impreuna peste 500 de pasionati de fotografie in diverse provocari creative, de la explorari urbane pana la folosirea tehnicilor experimentale de lightpainting. De aceasta data, Vanatoarea de Fotografii va avea loc pe axa parcurilor Kiseleff - Herastrau, explorand nu doar istoria interbelica a Bucurestiului, ci si povestea misterioasa a acestor locuri.

Intalnirea va avea loc sambata, 1 noiembrie, la ora 11:00, iar doritorii sunt asteptati la iesirea de metrou de la statia Piata Victoriei dinspre parcul Kiseleff. La finalul traseului, Banda Foto ii va astepta pe participanti la The Gate Cafe, unde vor descarca fotografiile si relaxa,cat timp membrii Banda Foto vor juriza fotografiile facute.

Anunt Platina Revelion 2024 Restaurant La Rousse Timisoara

Restaurant La Rousse din Timisoara va invita sa intampinati noul an alaturi de prieteni intr-o atmosfera deosebita, cu muzica de toate genurile. Avem la dispozitia dumneavoastra 2 sali pentru organizarea revelionului 2023 in Timisoara, cu capacitati de 100 si 170 locuri.