Ziua Porților Deschise VENUE

Ziua Porților Deschise VENUE

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
76

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Este perioada târgurilor de nunți și mulți dintre voi v-ați rezervat deja acel weekend pentru a vă documenta. Și cum se poate face asta mai bine, decât venind direct în locație pentru a vedea sălile și întreaga ofertă Venue?

EXCLUSIV: Oferim GRATUIT Pachetul Tehnic în valoare de 1.370 € (TVA inclus) pentru contractele semnate în 13 ianuarie (pentru orice eveniment care va avea loc în 2018).

În plus, meniul de mâncare începe de la 150 lei/persoană pentru toate zilele de vineri și duminică disponibile în 2018.

Am pregătit o experiență așa cum ne place nouă să facem - cu atenție la cel mai mic detaliu. Deși vă veți afla într-o misiune - aceea de a vă documenta, ne vom asigura că timpul petrecut la noi se va simți ca o pauză de relaxare și aproape răsfăț.

Ca să gustați direct din experiența Venue, vom începe prin a servi o băutură și aperitive. Apoi vă vom prezenta sălile și întreaga locație, meniurile de mâncare, meniurile de băuturi alcoolice și nonalcoolice și serviciile opționale. Consultanții noștri vă vor răspunde la orice întrebări și vă vor ajuta cu soluții pentru cerințele voastre specifice.

Aflându-vă deja în locație, vă veți putea imagina cu ușurință cum ar decurge nunta voastră la Venue, așa cum ați visat mereu.

IMPORTANT: Venue nu va participa la niciun târg de nunți din oraș în acea perioadă, așadar ofertele noastre vor fi prezentate exclusiv în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise @VENUE.

Vă așteptăm sâmbătă, 13 ianuarie 2018 la Venue!